am un proces de granituire cu un vecin; in timpul procesului respectivul a construit pe portiunea in litigiu fara autorizatie de constructie; am sesizat serviciul urbanism al primariei cu privire la aceasta problema, am mentionat nr. dosarului la judecatorie, am discutat cu cei de la primarie si mi-au spus ca merg sa-l verifice pe respectivul;
culmea, dupa o luna si jumatate de la sesizare respectivul primeste autorizatia de constructie, pe baza unui CF mai vechi; daca i se cerea un CF nu mai vechi de o luna aparea procesul notat in coala;
culmea culmilor ca primesc si raspuns semnat de seful serviciului, de arhitectul sef si de primar ca respectivul a construit legal avand autorizatie de constructie eliberata dupa o luna si jumatate dupa ce am adus la cunostinta ilegalitatea comisa
cand am mers cu hartiile si raspunsurile la primarie, cei implicati in porcaria asta -adica cei cu care discutasem la depunerea langerii - s-au facut ca nu stiu nimic, doar arhitectul sef a fost constient de gravitatea situatiei
intrebarea mea: cui i se poate face plagere penala institutiei si/sau persoanelor care au semnat actele (adica inclusiv prinarului)? ce despagubiri se pot cere?
ar fi de competenta DNA ului..ce sa va zicem? daca aveti proces civil avand ca obiect granituire puteti sa cereti si desfiintarea constructiei ilegale in subsidiar