avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Depozite banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Depozite banca

Buna ziua!

Supun atentiei DVS. o problema ceva mai delicata,bunicii mei au depus in anul 1991la CEC o anumita suma de bani pe niste librete cu dobinda si cistiguri in autoturisme,in 1999 au mai efectuat o tranzactie pe respectivele librete de atunci nu au mai efctuat alte tranzactii.Stiind ca banii erau in siguranta nu au mai trecut pe la respectiva banca nici noi nu stiam despre economiile lor dar acum ei avind ceva probleme de sanatate si avind nevoie de bani au vrut sa retraga acesti bani iar astazi cind s-au prezentat la ghiseul respectivei banci functionara i-a anuntat ca libretele nu mai sunt valabile si nu mai pot face nimic cu ele .Am urmatoarea intrebare:
- Care este procedura si caile legale pe care trebuie sa le urmam pentru a recupera aceasta suma de bani?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: radu_1974 , utilizator 11:10, 22 Mai 2010
Indiferent daca livretele mai sunt valabile sau nu banii trebuie sa existe! Plangere penala de frauda impotriva bancii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Prescriptie carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Revin cu problema mea mai veche legata de o depunere CEC .La sfirsitul libretului de depunere am gasit urmatorul text :''In afara dobinzilor si a ... (vezi toată discuția)
Libret de economii cec dinainte de '89 olga2011 olga2011 am un LIBRET DE ECONOMII cu dobinda si cistiguri din 'nainte de '89 conform ultimelor reglementari legale as putea obtine ceva despagubiri?.suma e mica de ... (vezi toată discuția)