avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ilegalitati director banca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ilegalitati director banca

buna ziua. sant asociat in srl cu fostul sot. dupa divort, acesta nu mi-a mai permis accesul in firma si la nici un act al soc. ma ignora total. acum, cand a cerut intrarea in insolventa a societatii, descopar in actele de la dosarul din tribunal, ca in doua randuri a cerut la banca amanarea a cate patru rate a creditului pe care l-am luat impreuna(pe societate), act in care sant si eu nominalizata dar pe care eu nu l-am semnat(pentru ca nu am stiut nimic). aceasta descoperire ma face sa imi explic de ce,directorul bancii, la solicitarea mea de a purta o discutie cu el in legatura cu situatia soc. a refuzat spunand ca nu are ce discuta cu mine(banca s-a inscris la masa credala cu tot creditul, nu numai cu restanta, ceea ce el stie ca e imposibil de achitat avand in vedere ca am rams restanti cu cateva rate pt. ca nu s-a incasat mai nimic;). am aflat din surse neoficiale ca se va opune reorganizarii si va cere intrarea in procedura simplificata. ma intreb: este un aranjament intre banca si fostul sot?ce se intampla daca eu sesizes instantei ca banca a aprobat un act legat de creditul(pt. care eu sant raspunzatoare) socitatii fara aprobarea mea? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 18:57, 20 Mai 2010
Sunteti si administrator?
Contractul de credit l-ati semnat sau nu? sau ati semnat doar o hot AGA prin care ati desemnat care e persoana care poate semna contractul de credit si contractele accesorii?
Pe ce act sunteti nominalizata ca nu am inteles?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa in scopul reorganizarii activitatii puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi explice cneva si mie: ce conditii trebuie sa indeplineasca o soc. com. pentru a cere insolventa in scopul reorganizarii ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati dupa deschiderea procedurii insolventei elafinta elafinta Buna ziua. Sotul meu a fost asociat intr-un srl care a contracttat in 2007 un credit pentru investitii garantat cu bunul cumparat dar si cu bilete la ordin ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Bărăscu Bărăscu Sunt obligata sa semnez un contract de credit deși am solicitat eșalonarea datoriei restante.După depunerea cererii și în discuții cu banca au dreptul sa ... (vezi toată discuția)