am achizitionat marfa ptr un depozit en-gros de la penny market iar pe factura mi-au pus stampila "nu se recomercializeaza",pot avea probleme cu garda sau cu fiscul la inregistrarea facturii?
cum pot sa-mi inregistrez marfa deja achizitionata?cum pot sa fac NIR si cum pot sa o inregistrez in contabilitate?asta ar insamna ca nu pot sa vind aceasta marfa?
eu cred ca nu ar trebui sa o inregistrati pe cont de marfa.
nu stiu ce este pe factura, dar in functie de ce este pe factura ati putea-o inregistra pe 623 sau 3028 sau 604 sau.....depinde ce aveti pe factura
Vanzare cu amanntul
animis
Buna ziua.
Am avut astazi control de la Politia Comunitara la magazin cu amanuntul (un butic mic). Mai nou comunitarii au atributii si in a controla actele ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.