avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general probleme cu factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

probleme cu factura

am achizitionat marfa ptr un depozit en-gros de la penny market iar pe factura mi-au pus stampila "nu se recomercializeaza",pot avea probleme cu garda sau cu fiscul la inregistrarea facturii?
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 16:27, 23 Mai 2010
:offtopic:
davideg

Bine ai revenit printre noi ....:)

multumesc ptr raspuns=D> oricum este nedeductubil ptr ca nu sunt platitor de tva
as dori sa-mi spune-ti daca puteti cum pot sa-mi instalez un program de contabilitate gratuit(deocamdata) ptr un depozit en-gros si en-detailes neplatitor de tva?
Ma refeream si la cheltuiala, desigur, nu numai la tva.Sunt destule programe free pe internet, de ex.saga
multumesc ptr ajutor:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare marfa fara acte de achizitie bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua Am vindut o cantitate de cherestea in valoare de 12.000 ,00 ron pentru care am eliberat factura . Problema este ca nu am acte de achizitie ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu amanntul animis animis Buna ziua. Am avut astazi control de la Politia Comunitara la magazin cu amanuntul (un butic mic). Mai nou comunitarii au atributii si in a controla actele ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse second hand in magazin comercial. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am un magazin de articole sportive, biciclete, role, patine etc. si in aceasta iarna am adus mai multe perechi de skiuri second pentru sezonul ... (vezi toată discuția)