in 2007 am beneficiat de serviciile unei firme pentru care mi s-au eliberat 2 facturi pt. o valoare de 1800 ron. Nu a existat nici contract nici instrument de plata CEC sau BO . Din cauza problemelor financiare comenzi, lucrari, solvabilitati,nu am putut achita facturile, totusi am avut bunavointa si in 2009 am mai achitat 400 ron. Acum in mai 2010 m-am pomenit cu plangere penala inpotriva mea si sunt anchetat de politia economica in vedrea intocmirii dosarului pentru trimiterea lui la procuror s.a.m.d. Ce pot pati si ce sanse am mai ales ca am dat o declaratie ca voi incerca intrun timp relativ scurt 1-2 luni sa-mi platesc datoria de 1400 ron cu toate ca firma este suspendata din octombrie 2009. Ar mai fi o problema de compatibilitate ca pe perioada suspendarii activitatii nu ai voie sa ai nici o activitatecomerciala sau financiara ori eu daca pltesc mi se elibereaza o chitanta si intru sub incidenta altei legi. Din tot acest carusel va rog respectuos sa-mi spuneti ce mi se poate intampla in cel mai rau caz? Va multumesc anticipat
In urma actiunii formulate de regula pentru astfel de situati,sub aspectul infractinii prevazute de art 215 Cod penal-inselaciunea,cel mai sumbru tablou este trimiterea in judecata
B.o. garantie
anca.m
Buna ziua. Am o nelamurire. O cunostinta apropiata este administrator unic la un srl, obiect de activitate transporturi rutiere. Are o factura neachitata la un ... (vezi toată discuția)