avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Echipamente de protectie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Echipamente de protectie

As dori sa stiu care sunt echipamentele de protectie care trebuiesc restituite unitatii in caz de concediere sau demisie.
Angajatul nostru de la protectia muncii spunea ca echipamentele care ating pielea nu trebuiesc restituite. Este adevarat?
Va rog frumos sa-mi comunicati in ce lege este stipulat asa ceva

Va multumesc

Alte discuții în legătură

In cazul incetarii activitatii de munca, conform art. 65, art. 66 corborat cu art. 68 din legea nr.53/2003 din codul muncii salecse salecse Rog respectuos, puteti sa-mi spuneti, daca in cazul in care pe fisa de inventar a echipamentului de lucru nu a expirat termenul pentru a iesi din uz, sunt ... (vezi toată discuția)
Platesc sau nu bocancii de protectie la demisie??? meeri_m meeri_m Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema; am fost angajata la o societate unde inca din prima zi mi s-a dat drept echipament de protectie bocanci cu care ... (vezi toată discuția)
Contravaloare echipament de protectie aartist aartist Am un salariat care a parasit unitatea prin demisie, iar contravaloarea echipamentul de protectie acordat nu i s-a amortizat conform normativului existent in ... (vezi toată discuția)