avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto suspendat

Buna ziua,
In urma cu cateva luni mi s-a suspendat carnetul pt depasire de viteza. Am facut contestatie si am pierdut procesul. Acum am inaintat recurs. In tot acest timp am avut permisul, intrebarea mea este daca trebuie sa mai fac vreo hartie sau pot merge in continuare cu permisul pana la solutionarea cauzei in recurs? Mentionez ca inca nu mi s-a transmis o data anume a judecarii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 14:36, 21 Mai 2010
Atat timp cat nu aveti o hotarare definitiva in aceasta cauza, daca v-ati recuperat permisul anuntand autoritatile ca ati facut plangere contraventionala, vi-l puteti pastra pana la finalizarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cu retinere permis 30 de zile pentru ”neacordarea prioritatii pietonilor” cristisavu cristisavu Astazi, veneam acasa pe Pantelimon circuland cu viteza regulamentara. In spatele meu la o distanta de vreo 300 de m mergea o masina de politie. Vazusem masina ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet conducere secareanuioan secareanuioan daca pe un drum comunal o coloana de 3 masini erau stationate pe partea dreapta iar eu ma-m anscris an depasire si cand am ajuns la jumatatea coloaneidin sens ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat si amenda nevinovat tiberiu bar tiberiu bar Buna ziua, Am si eu o nelamurire la care as dori sa ma ajutati. Azi dimineate pe cand traversam trecerea peste calea ferara cu semibariere, peste cele 4 ... (vezi toată discuția)