avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... teapa?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

teapa?

am luat proasta decizie de a lucra cu o firma ieftina de termopane fiind foarte stramtorat si din pacate unele piese de tamplarie arata groaznic,din pacate nu am decat un fel de contract si o inregistrare audio in care reprezentantul firmei recunoaste ca i-am platit toti banii
Cel mai recent răspuns: myl03 , utilizator 19:11, 30 Mai 2010
Unele piese de tamplarie arata groaznic in stadiul de montare definitiva ?
In aceasta situatie parte din culpa va apartine pentru ca se presupune ,ca ati analizat componentele anterior montajului
In situatia in care lucrarea este realizata cu incheierea de documente legale ,puteti sesiza OPC responsabil
Daca solultia nu va este favorabila,puteti formula actiune in pretentii
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
ynocentta, utilizator
din pacate am tot fost dus cu vorba ca vor remedia unele defecte insa nu a fost asa si cum plata a fost facuta integral nu am modalitate de ai forta sa repare iar de opc si judecatorie nu au parut impresionati....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma tamplarie pvc roxiana24 roxiana24 Buna ziua. firma in cadrul careia sunt angajata se confrunta cu urmatoarea problema: avem un numar de 3 contracte care trebuie onorate sapt aceasta(am ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare garantie geam termopan lara_croft lara_croft la 6 luni de la montarea geamurilor termopan, fara vina mea, cu respectarea instructiunilor de utilizare, o foaie de geam s-a fisurat, crapat, pe intreaga ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de receptie tamplarie pvc valentin_a valentin_a Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de un contract cu o firma de tamplarie PVC si procesul verbal de receptie. Am achitat integral un contract destul ... (vezi toată discuția)