socrii mei aveau doi copii, unul care e sotul meu si o fata care a fost maritata si avea un copil.
socrii mei au decedat si sora sotului meu( cumnata mea) a murit in accident
as dori sa stiu cine are dreptul sa mosteneasca apartamentul socrilor mei si in ce masura
multumesc
Sotul dvs impreuna cu copilul surorii lui vor veni la succesiune .Nepotul va veni in numele mamei sale, prin reprezentare la mostenirea bunicilor si va culee cota de mostenire care i s-ar fi cuvenit ei.
Sotul dvs impreuna cu copilul surorii lui vor veni la succesiune .Nepotul va veni in numele mamei sale, prin reprezentare la mostenirea bunicilor si va culee cota de mostenire care i s-ar fi cuvenit ei.
Nu neaparat prin reprezentare. Depinde de momentul decesului fiicei in raport cu decesul parintilor. Reprezentarea isi gaseste aplicarea doar in cazul in care fiica era decedata la data decesului parintilor.
Sotul dvs va lua jumatate din mostenire, iar copii si sotul comuantei dvs vor primi jumate din mostenire, respectiv partea care i s-ar fi cuvenit acesteia.
Acestia din urma mostenesc partea lor prin retransmitere.
Succesiune
GABYBABY
Buna Seara! fiti amabil stie cineva: dupa X DECEDAT (cu sotie predecedata) vin 2 fete G. si M.(decedata inaintea lui X).....sotul lui M. VINE LA SUCCESIUNEA ... (vezi toată discuția)
Succesiune
montecarlobaby
daca eu si sora mea avem drept de 1/2 fiecare la o succesiune si sora mea decedeaza inainte de preluarea mostenirii cumnatul meu are drept la ceva? si apoi ... (vezi toată discuția)