am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si aceeasi plangere am trimis-o si la ziare.
Un ziar, a publicat-o ! Iar,acum dupa 1 an ma dau pe mine si" ziarul"in judecata pt daune morale.
Eu,le-am trimis prin mail,si tot ce am scris este purul adevar,totul pot proba cu acte.Nu am mintit,exagerat deloc.
Cum sa ma apar eu ? imi mai trebuie av.daca am toate documentele,mailurilecu plangerea catre toate org?
Plangerea trebuia sa o faceti la instanta pentru a va apara contra viciilor lucrului cumparat.Faptul ca v-au actionat in judecata constituie ocazia de a demonstra ca ati avut dreptate.Dumneavoastra aveti dreptul sa va aparati si sa cereti la randul d-voastra reparatiile provocate in urma nerespectarii clauzelor de catre reclamant,in urma vanzarii.
Parerea mea este ca trebuie sa angajati un avocat pentru a va apara cat mai eficient in acest caz.
ar fi bine sa va angajati un avocat in conditile in care vi se cer daune. puteti si dvs sa cereti lor daune pt ce s-a intamplat.
tyotul depinde de ce probe aduceti si de cum pune problema avocatul dvs.