avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune morale

am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si aceeasi plangere am trimis-o si la ziare.
Un ziar, a publicat-o ! Iar,acum dupa 1 an ma dau pe mine si" ziarul"in judecata pt daune morale.
Eu,le-am trimis prin mail,si tot ce am scris este purul adevar,totul pot proba cu acte.Nu am mintit,exagerat deloc.
Cum sa ma apar eu ? imi mai trebuie av.daca am toate documentele,mailurilecu plangerea catre toate org?
Cel mai recent răspuns: sinlesa , utilizator 23:59, 25 Mai 2010
Plangerea trebuia sa o faceti la instanta pentru a va apara contra viciilor lucrului cumparat.Faptul ca v-au actionat in judecata constituie ocazia de a demonstra ca ati avut dreptate.Dumneavoastra aveti dreptul sa va aparati si sa cereti la randul d-voastra reparatiile provocate in urma nerespectarii clauzelor de catre reclamant,in urma vanzarii.
Parerea mea este ca trebuie sa angajati un avocat pentru a va apara cat mai eficient in acest caz.
bunul achizitionat e in regula,acum,vanzatorul m-a dat in judecata ca i-am distrus imaginea,si vrea daune morale
ar fi bine sa va angajati un avocat in conditile in care vi se cer daune. puteti si dvs sa cereti lor daune pt ce s-a intamplat.
tyotul depinde de ce probe aduceti si de cum pune problema avocatul dvs.

av.m.vasilescu
totul s-a intamplat datorita vanzatorului !
eu am facut public ce mi s-a intimplat sa nu mai pateasca si altcineva,
da, pot demonstra daunele pe care mi le-a pricinuit, dar, daca judecatorul respinge ambele ?
mai bine, separat deschid actiunea, si cer ,eu,daune !

Alte discuții în legătură

Somatie de plata incerta si neexigibila .cum cere debitorul cheltuieli si ce cheltuieli poate cere ? ioanapsy ioanapsy Un fost furnizor cere in instanta o somatie de plata pe OG 5/2001 pentru o datorie din 2004 , fara sa specifice numarul si data facturii , prezentand-o \"sold ... (vezi toată discuția)
Divort-primul termen de judecata getastroe getastroe Buna ziua, Pe data de 12.11.2018,avem prima infatisare la tribunal. Cererea de divort a fost introdusa de sotul meu. Este o problema daca nu ma prezint,ce ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)