avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune morale

am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si aceeasi plangere am trimis-o si la ziare.
Un ziar, a publicat-o ! Iar,acum dupa 1 an ma dau pe mine si" ziarul"in judecata pt daune morale.
Eu,le-am trimis prin mail,si tot ce am scris este purul adevar,totul pot proba cu acte.Nu am mintit,exagerat deloc.
Cum sa ma apar eu ? imi mai trebuie av.daca am toate documentele,mailurilecu plangerea catre toate org?
Cel mai recent răspuns: sinlesa , utilizator 23:59, 25 Mai 2010
"sinlesa", daca ai fost chemat in judecata printr-o actiune in pretentii care face obiectul platii unor daune morale raspunde prin intampinare la tot ceea ce a reclamat partea adversa criticand si argumentand cu probe... Poti formula intampinare si cerere reconventionala in acelasi timp, nefiind necesar sa deschizi un alt proces! In rest, instanta va dispune pe baza probatoriului administrat in cauza!
avocatul meu nu a facut asta - a propus martori si a chemat la interogatoriu pe vanzator.Intre timp am reziliat contractul de asist.jur.si am cerut termen pt angajare aparator,dar in incheierea de sedinta, martorii au fost citati cu mandat de aducere. Ce mai pot face ? Mai pot depune intampinarea?dar cererea reconventionala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata incerta si neexigibila .cum cere debitorul cheltuieli si ce cheltuieli poate cere ? ioanapsy ioanapsy Un fost furnizor cere in instanta o somatie de plata pe OG 5/2001 pentru o datorie din 2004 , fara sa specifice numarul si data facturii , prezentand-o \"sold ... (vezi toată discuția)
Divort-primul termen de judecata getastroe getastroe Buna ziua, Pe data de 12.11.2018,avem prima infatisare la tribunal. Cererea de divort a fost introdusa de sotul meu. Este o problema daca nu ma prezint,ce ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)