avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Caut consilier juridic zona Neamt
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Caut consilier juridic zona Neamt

am nevoie de un consilier juridic, pt. un srl, din Piatra Neamt, in regim de colaborare.
Cel mai recent răspuns: Blu37 , utilizator 12:39, 15 Mai 2007
sunt din Bacau si putem face o colaborare prin intermediul firmei pe care o detin impreuna cu alti doi colegi.
Daca va intereseaza va rog sa-mi trimiteti o adresa de mail, pt contact;)
Deplasarea nu constituie un impedimen.
se pare ca ati gasit adresa mea de mail si fara sa v-o ofer eu. dar am raspuns deja.
prefer un consilier privat, nu colaborare cu o firma.

daca va spun ca nu mi-am lasat serviciul de la stat (prof.), intelegeti demersul si preferinta mea?
asta e.
chiar si la PRETURI MAI MICI DECAT UN cim?:O
Daca postul mai este valabil si sunteti interesa putem incepe o colaborare !!!
este, dar cat de raspicat ar trebui sa spun ca ma intereseaza cineva din PIATRA NEAMT ?????????????!!

Alte discuții în legătură

Caut consilier juridic zona neamt Blu37 Blu37 Doresc sa beneficiez de serviciile unui consilier juridic (pentru un srl) in regim de colaborare din Piatra Neamt. lasati mesaj aici sau pe adresa ... (vezi toată discuția)
Discriminarea consilierilor juridici, tot mai frecventa in ultima perioada rusu_costelpn rusu_costelpn Dupa ce vechimea in profesia de consilier juridic a ajuns sa nu mai aiba nicio importanta pentru celelalte profesii juridice, dupa ce avem un statut neclar si ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare pentru emiterea biletelor la ordin lavynia2002 lavynia2002 Femeie, 47 ani, fara antecedente penale,administrator la firma X, condamnata la 1 an de inchisoare cu executare pentru neachitarea obligtiilor civile fata de ... (vezi toată discuția)