avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Caut consilier juridic zona Neamt
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Caut consilier juridic zona Neamt

am nevoie de un consilier juridic, pt. un srl, din Piatra Neamt, in regim de colaborare.
Cel mai recent răspuns: Blu37 , utilizator 12:39, 15 Mai 2007
Multa bafta la cautat in continuare !!!! Data viitoare ar fi preferabil sa scrieti clar domnule profesor ca va doriti un consatean !!! Nu de alta dar noi consilierii juridici nu ne pricem la citit gandurile oamenilor !

Cu multa stima si consideratie !!!!!
pe viitor sa cititi cu atentie si primul mesaj postat de un user. am scris cat se poate de clar acolo ca:

Data: Vineri, 13 Aprilie 2007, 18:00
Subiect: Caut consilier juridic zona Neamt
am nevoie de un consilier juridic, pt. un srl, din Piatra Neamt, in regim de colaborare.

sunt femeie.
o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut consilier juridic zona neamt Blu37 Blu37 Doresc sa beneficiez de serviciile unui consilier juridic (pentru un srl) in regim de colaborare din Piatra Neamt. lasati mesaj aici sau pe adresa ... (vezi toată discuția)
Discriminarea consilierilor juridici, tot mai frecventa in ultima perioada rusu_costelpn rusu_costelpn Dupa ce vechimea in profesia de consilier juridic a ajuns sa nu mai aiba nicio importanta pentru celelalte profesii juridice, dupa ce avem un statut neclar si ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare pentru emiterea biletelor la ordin lavynia2002 lavynia2002 Femeie, 47 ani, fara antecedente penale,administrator la firma X, condamnata la 1 an de inchisoare cu executare pentru neachitarea obligtiilor civile fata de ... (vezi toată discuția)