avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Caut consilier juridic zona Neamt
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Caut consilier juridic zona Neamt

Doresc sa beneficiez de serviciile unui consilier juridic (pentru un srl) in regim de colaborare din Piatra Neamt. lasati mesaj aici sau pe adresa cursuri_de_engleza arond yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:46, 8 Mai 2007
consilier juridic si colaborare nu se poate folosi in acelasi context....din pacate legea 514 obliga la un contract de munca...chiar si cu timp partial dar contract de munca....
va pot asigura consultanta in baza unui contract de prestari servicii, pe societate. sunt din Bacau dar 50 de km nu sunt un impediment:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut consilier juridic zona neamt Blu37 Blu37 am nevoie de un consilier juridic, pt. un srl, din Piatra Neamt, in regim de colaborare. (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu persoana fizica NOSTRAVRAMUS NOSTRAVRAMUS Care este formula cea mai uzitata in relatiile dintre consilierii juridici si beneficiarii(persoane juridice,firme) serviciilor de consultanta juridica ale ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate acorda consultanta unei sc in baza unei conventii civile? doinytza doinytza Un consilier juridic poate sau nu sa incheie conventie civila cu o societate comerciala pentru a-i acorda acesteia consultanta juridica?Am auzit diverse ... (vezi toată discuția)