avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Contract de colaborare cu persoana fizica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Contract de colaborare cu persoana fizica

Care este formula cea mai uzitata in relatiile dintre consilierii juridici si beneficiarii(persoane juridice,firme) serviciilor de consultanta juridica ale acestora,in baza careia consilierii juridici isi desfasoara activitatea remunerata: Conventia Civila Prestari Servicii,...,Conventia de Colaborare,... sau Contractul de Colaborare ?
Multumesc anticipat celui care-mi va raspunde la intrebare si-mi va arata modelul unui astfel de document !
Avram Lucian

Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 08:58, 20 Noiembrie 2011
Eu cred ca in actualul context ar trebui sa-i faceti contract de munca cu timp partial.Aceasta este opinia mea personala .
Singura varianta: contract individual de munca (vezi legea 514/2003).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic poate acorda consultanta unei sc in baza unei conventii civile? doinytza doinytza Un consilier juridic poate sau nu sa incheie conventie civila cu o societate comerciala pentru a-i acorda acesteia consultanta juridica?Am auzit diverse ... (vezi toată discuția)
Caut consilier juridic zona neamt Blu37 Blu37 Doresc sa beneficiez de serviciile unui consilier juridic (pentru un srl) in regim de colaborare din Piatra Neamt. lasati mesaj aici sau pe adresa ... (vezi toată discuția)
Acordare consultanta juridica Costin16 Costin16 Buna seara! Am o rugaminte si sper sa ma ajutati............sunt inscris in COLEGIUL CONSILIERILOR JURIDICI VALCEA de 2 luni si as vrea sa ofer consiliere ... (vezi toată discuția)