avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... frauda interna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

frauda interna

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati pe partea de frauda interna.
Am avut un angajat caruia i-a fost desfiintat postul, el avand in continuare acces la informatiile de pe calculatorul lui.
Dupa ce a aflat vestea ca a rams fara job a sters toate informatiile din calculator, toate mail-urile.
Va rog sa-mi spuneti prin lege cum se pedepseste asa ceva?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:58, 22 Mai 2010
Depuneti o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de distrugere.
Daca,apreciati ca exista probe temeinice care sa sustina si sa probeze ca stergerea datelor reprezinta actul unilateral de vointa al ex-angajatului,formulati plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa reclamatii notar lilu68 lilu68 Poate sa ma ajute cineva cu o adresa de e-mail unde pot reclama un notar pentru agresiune fizica . Mersi. (vezi toată discuția)
Violare privacy olos_mihaela olos_mihaela buna ziua, eu am intrat in e-mail-ul unei persoane, folosind calculatorul meu personal, si vreau sa folosesc niste mail-uri ca prova la divort... persoana in ... (vezi toată discuția)
Deposedarea de corespondenta aidu aidu In concret, eu am avut corespondenta electronica pe adresa fostului angajator. Aveam adresa privata, pe care primeam si trimiteam corespondenta, gazduita de ... (vezi toată discuția)