avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... adresa reclamatii notar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

adresa reclamatii notar

Poate sa ma ajute cineva cu o adresa de e-mail unde pot reclama un notar pentru agresiune fizica . Mersi.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 17:47, 13 Martie 2012
Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa va sustina acuzele,formulati plangere la politia responsabila
Normele in vigoare nu prevad exceptii sau derogari la incadrarea faptei ,conditionat de calitatea persoanei care a inteles ca act unilateral de vointa ,sa incalce dispozitiile in vigoare
Mergeti la politie si faceti plangere, apoi se va face si incadrarea juridica a faptei, nu va ajuta nicio adresa de mail. Trebuie sa aveti certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la politie - din victima, agresor anaoi75 anaoi75 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Se da urmatoarea situatie cu urmatorii actori: doua minore (13ani) si un domn (76ani), intr-o scara de bloc, in ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa denunt o persoana giuliatoc giuliatoc buna vreau sa stiu cum trebuie s-a procedez sa denunt o persoana de la care am luat tepa de pe net.?vreau sa-mi dea banii inapoi,nu sunt multi e vorba doar de ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fura la intretinere sbdcl sbdcl asociatia de proprietari fura la intretinere ,in ce se incadreaza?judecatoria se face ca ploua ,de ce ?cu chitante atasate zice eh poate a gresit omul cand a ... (vezi toată discuția)