avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri echivalare studii italia
Discuție deschisă în Traduceri

echivalare studii italia

am terminat economia comertului, turismului si serviciilor la universitatea de stat din pitesti,m-ar interesa la ce nivel ma aflu din punct de vedere al studiilor in italia
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: LARISA PINTEA , Avocat 15:31, 22 Mai 2010
Intrati pe adresa de internet a ambasadei Italiei in Romania si acolo sunt cateva informatii despre ce va intereseaza. Eventual sunati pentru a primi raspunsuri exacte
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere brevet turism CatalinaMoise CatalinaMoise Buna ziua! Ma numesc Moise Catalina si as dori sa stiu daca ma incadrez la obtinerea brevetului de turism cf. studiilor si pregatirii profesionale pe care o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca amarox amarox Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata. stiti cumva ce facultati ... sophia0406 sophia0406 Studii superioare de scurta durata. Stiti cumva ce facultati aplica aceste studii si daca se regasesc deja ? (vezi toată discuția)