avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Obtinere brevet turism
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Obtinere brevet turism

Buna ziua!

Ma numesc Moise Catalina si as dori sa stiu daca ma incadrez la obtinerea brevetului de turism cf. studiilor si pregatirii profesionale pe care o am!

Am absolvit in anul 2007 facultatea de Stiinte Economice - Sectia Economia Comertului, Turismului si a Serviciilor (Univ. Transilvania, Brasov) si am obtinut diploma de licenta (Economist). In 2009 am absolvit in cadrul aceleiasi facultati si un master in "Managementul dezvoltarii firmei".
Din noiembrie 2007 pana in prezent am lucrat in 2 agentii de turism, ca agent turism (cu o pauza de 3-4 luni). Mentionez ca din octombrie 2012 sunt in concediu de crestere copil pentru 2 ani!

Ma intereseaza sa stiu daca pot obtine brevetul de turism (manager in activitatea de turism sau director agentie de turism) in conditiile in care nu am un atestat de limba straina de circulatie internationala, iar vechimea care apare pe cartea de munca in domeniu este de cca. 4 ani si 8 luni.

Va multumesc anticipat!
Catalina Moise
Cel mai recent răspuns: CatalinaMoise , utilizator 11:30, 9 Noiembrie 2013
Incercati sa vedeti daca gasiti informatile necesare pe acest link.

[ link extern ] /
Va multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Brevet manager in activitatea de turism Goergi Goergi Bună ziua! Am absolvit facultatea de Geografie urmată de master in domeniul turismului. Ar fi posibil eliberarea brevetului de manager în activitatea de ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Contabil dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Daca o persoana a absolvit facultatea de Management, specializare Management (durata studiilor 3 ani) fiind licentiat in stiinte economice, il ... (vezi toată discuția)