avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am absolvit Liceu Economic, profil turism si am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am absolvit Liceu Economic, profil turism si am finalizat ...

Daca am absolvit Liceu Economic, profil turism si am finalizat studii universitare de licență cu specializarea ,,Inginerie si management in industria turismului", in prezent urmând master cu specializarea ,,Management in ospitalitate si eco-agroturism" pot fi încadrat ca economist în departamentul financiar-contabil al unui hotel? Ce alte variante de încadrare ar fi daca nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:06, 8 Octombrie 2024
nu cred ca este posibil ca si economist ...puteti incadrat ca manager

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Contabil dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Daca o persoana a absolvit facultatea de Management, specializare Management (durata studiilor 3 ani) fiind licentiat in stiinte economice, il ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm sisica sisica Buna ziua ! Am absolvit un liceu teoretic, am terminat facultateade Stiinte Economice (momentan sunt economist) si acum m-am inscris la un master la ... (vezi toată discuția)