avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Reesalonare Plati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Reesalonare Plati

Cum se poate initia procedura de reesalonare a datoriilor catre bugetul de stat!In perioada asta, mi-a fost destul de greu sa platesc salariile la oameni , furnizorii ,chirii , etc etc si am cam ramas in urma cu platile care bugetul statului.Cum pot proceda sa reesalonez datoriile si sa nu mi se mai calculeze atatea si atatea penalizari pentru ca nu a fost rea vointa ,pur si simplu .......am dat de greu ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ersin Dervis , Consultant resurse umane 12:55, 24 Mai 2010
din cate cunosc esalonarea datoriilor catre bugetul de stat a ramas la stadiul de proiect .
Mersi pentru informatie! Din cate inteleg....... Halal Ajutor i-ti da statul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati aplicate de administrator la asociatie daniela cranga daniela cranga sunt restantiera la Asociatie -am o familie compusa din 4 membrii -un singur salariat-am fost data in judecata pentru neplata si acum urmeaza ca un expert ... (vezi toată discuția)
Conventie de inlesnire la plata a datoriilor sisoxy sisoxy Buna ziua, Am si eu urmatoare problema: unul dintre furnizorii asociatiei de proprietari, la care avem datorii de la fostul administrator impotriva caruia ... (vezi toată discuția)
Esalonarea datoriilor la furnizorul de utilitati tomasso tomasso Esalonarea datoriilor unei asociatii de proprietari fata de regia autonoma de distributie a energiei temice se aproba numai in conditiile asumarii unui ... (vezi toată discuția)