avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... POPRIRE subventii apia sau alte finantari
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

POPRIRE subventii apia sau alte finantari

Buna ziua,
Ma intereseaza daca subventiile pentru agricultura APIA sau alte forme de finantare primite de la institutii sau organizatii sunt supuse popririi?
Si daca da,va rog sa-mi spuneti care sunt restricitiile, daca aceste sume sunt urmarite, si pana la ce parte din suma?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: DORINA C , utilizator 14:10, 23 Mai 2010
Buna seara .
Atat timp cat subventiile acordate de catre APIA ,nu sunt utilizate conform scopului destinat, acestia pot cere restituirea lor,pe cale judecatoreasca ,pentru nereturnare amiabila din partea utilizatorului sumelor, lucrul acesta ducand in mod automat si la popriri din partea acestora .
In mod normal,doar APIA poate face popriri pe sumele acordate de ei ,nu alte organisme .
Marius Bote
Lichidator judiciar.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

Dorina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popririi executor bancar subventie apia Madalindirect Madalindirect Buna Ziua. Am un cont deschis la o banca si am poprire pe contul respecti, in luna decembrie am primit subventiile din partea celor de la APIA, dar mi-au fost ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral speranta1956 speranta1956 1-in cadrul procesului de succesiune pentru impartirea unei case la tara si a terenului intravilan,expertul topo a alcatuit loturile in favoarea fratelui meu. ... (vezi toată discuția)
Subventii apia bobeanuargentina bobeanuargentina Buna ziua. La o intrprindere individuala cu agricultura ,subventia primita de la APIA se inregistreaza ca venit si se impoziteaza? Multumesc (vezi toată discuția)