Preluarea unui credit de nevoi personale de la o persoana pentru care am girat casa mea dar persoana respectiva nici nu vrea s-a plateasca si nici s-a predea creditul...
Am ajutat pe o persoana s-a contracteze un credit de nevoi personale cu ipoteca ,eu girand casa mea pentru creditul respectiv.Persoana dupa ce s-a vazut cu banii nu a mai platit creditul,eu fiind nevoita s-a platesc ratele la credit pentru ca banca s-a nu-mi ia casa.Persoana in cauza nu are nici un bun pe numele lui deci chiar daca il dau in judecata nu am cum recupera banii respectivi ,Am incercat s-a preiau eu ratele respective pe numele meu daca tot sant obligata s-a platesc ,banca a fost de acord dar persoana in cauza imprumutatul nu vrea sa-mi predea mie creditul,el vrea ca banca sa-mi ia mie casa.Intrebarea mea este cum il pot obliga s-a imi predea mie acel credit ca eu s-a nu mai am nici o legatura cu persoana in cauza mai ales ca el mai are si un card pe acel cont {banca ia blocat acel card ca el; s-a nu poata scoate bani dar in 20 ani? cine stie ce se poate intampla avand in vedere ca acel cont este pe numele lui .Va multumesc
Avand in vedere cele mentionate,pentru a nu fi dvs executata ,va revine obligatia sa achitati integral creditul
Daca aveti cunostiinta ca beneficiarul scriptic al creditului ,este in situatie evident favorabila lui,puteti incerca o executare silita,daca acesta detine loc de munca ,
respectiv sa reusiti poprire pe drepturi salariale
Girant la "prieten"
collen
M-am bagat girant la prietena unui fost coleg pentru a recupera o suma care mi-o datora....Acum am primit tel de la banca ...rata este in urma cu 2 luni si ea ... (vezi toată discuția)