avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala pentru incendierea masini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala pentru incendierea masini

plangere penala pentru incendierea masini
ma poate ajuta cineva cu un model de plangere penala pentru incendierea masini
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:41, 10 Octombrie 2010
ART. 217 cod penal -distrugerea
alin1 -distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia sau împiedicarea luării măsurilor de conservare ori de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă.
unu la 10 ani.
alin 4 -dacă distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare se săvârşeşte prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă rezultă pericol public, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 15 ani.
faceti plangere pt distrugere cum vi s-a zis si cereti-i daune materiale faptasului daca il cunoasteti asa bine.
In cazul infractiunii prevazuta de art 217 Cod penal,trebuie probata culpa si evidentiate probe temeinice care sa conduca la identificarea faptuitorului
Chiar daca exista probe temeinice referitoare la modalitatea de distrugere,respectiv actiuni de schimbare a starii fizice a bunului autoturism,identificarea faptuitorului necesita o munca laborioasa ,care nu garanteaza evidentierea de elemente,indicii care sa conduca la autor
Revenire, cum pot sa-l dau in judecata cand mi-a pus foc si a doua oara, darea in judecata inseamna condamnarea la moarte, sigura, individul nu este sanatos traieste in lumea de puscariasi fara scrupule, ne asteptam la orice posibil. Au trecut cinci luni de la prima incendiere si doua de la cea de a doua si nimeni nu i-a facut nimic am facut plangeri penale inclusiv la judet, la procuratura, toata lumea cand aude de acest individ se da la o parte, nu s-au audit cei 5 martori de la prima incendiere nu s-a facut absolut nimic nimic nimic, asteptam sa urmeze si a treia si a patra razbunare a acestui individ, pentru ca a prins un curaj desavarsit pentru ca nimeni nu i-a facut nimic, nu l-a audiat nimeni, se lauda ca are toata politia la picioare si oameni cu functii inalte, corupti care il acopera. Acest individ mai are 13 ani de condamnare si a fost eliberat dupa un an si zece luni pe bun comportament, la care numai dupa trei saptamani, de la eliberarea lui, mi-a dat foc prima data . S-a laudat ca are bani a platit 20000eur si a scapat din puscarie. Noi nu avem suntem simpli cetateni care ne castigam existenta din servici, nu traim ca acest puscarias ca sa ne permitem sa avem soferi, oameni in curte sa ne munceasca. Nu stim suntem disperati nu numai de ce ni s-a intamplat si de ceeace poate sa ni se intample in continuare, pentru ca asa cum am mai spus a prins un curaj fantastic. Va rog frumos daca puteti sa ne ajuta-ti. Multumesc. (astept raspuns).
Daca apreciati ca autoritatile locale nu desfasoara cercetari,se impune sa sesizati oficial esalonul ierarhic superior ,eventual memoriu direct la Procurorul general

Alte discuții în legătură

Incendiere seat cordoba sport de 20000eur an fabricatie 2005 ileanaiolanda ileanaiolanda Mi-a fost incendiata masina sambata spre duminica noapte de un puscarias din oras care face parte din mafia interlopilor si politia imi spune sa o ridic din ... (vezi toată discuția)
Incendiere seat cordoba sport de 20000eur an fabricatie 2005 ileanaiolanda ileanaiolanda Mi-a fost incendiata masina sambata spre duminica noapte de un puscarias din oras care face parte din mafia interlopilor si politia imi spune sa o ridic din ... (vezi toată discuția)
Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)