Situatia mea se prezinta in felul urmator: in ianuarie 2007 am infiintat un SRL alaturi de inca 2 asociati, toti suntem asociati-administratori, cu drepturi egale. Din cauza faptului ca s-au ivit ale oportunitati , doi dintre asociati doresc sa plece in strainatate, firma fiind in domeniul IT, acestia ocupandu-se direct de activitatea firmei, am dori sa inchidem aceasta firma. Va rog, daca poate cineva sa-mi dea un sfat in ceea ce priveste inchiderea firmei printr-o metoda cat mai simpla si mai putin costisitoare.
Voi faceti misto, dar ati uitat sa adaugati zambaretii :)) sau ce?
Pai firma abia a fost infiintata in ianuarie 2007.
Daca credeti ca vor veni vremuri mai bune o puteti declara in inactivitate si mai vedeti voi peste 2-3 ani.
Sau faceti o hotarare AGA prin care decideti dizolvarea societatii, hotarare in care numiti si un lichidator (luati legatura cu un practician in reorganizare si lichidare). Nu e atat de complicat, fiind atat de proaspata si probabil fara activitate.
Sau cel care ramane poate prelua partile sociale ale celor care pleaca...si incercati sa o vindeti apoi unei persoane interesate...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Srl dizolvare
stupar
- este mentionata la Reg Com si inregistrata hotararea adunarii generale privind dizolvarea firmei inregistrata la Reg Com in 07.08.2009 s-a facut mentiunea ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare
doina62
Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)