avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl dizolvare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl dizolvare

- este mentionata la Reg Com si inregistrata hotararea adunarii generale privind dizolvarea firmei inregistrata la Reg Com in 07.08.2009 s-a facut mentiunea asta ce este de facut varianta simpla si putin costisitoare pina la inchiderea definitiva a firmei.
- nu sunt active, relatii comerciale, nimic, s-a infintat nu a functionat si cind a venit impozitul ala a lui Boc s-a decis dizolvarea.


Cel mai recent răspuns: stupar , utilizator 22:09, 11 Ianuarie 2010
inchiderea definitiva ..va referiti aici la radiereaq ei din reg. com. ? sau doar inactivitatea ei ?m-ati bagat in ceata caci l-ati citat si pe Boc, daca s-a decis dizolvarea, atunci care ar fi urmatoarea dvs dilema/intrebare?
Cu respect,
Bag de seama ca la practica stati rau:
s-a inregistrat la Reg Com doar hotararea adunarii generale privind dizolvarea firmei atit., deci dupa dumneavoastra firma este dizolvata, lichidata si radiata.
N-am citat din Boc cititi cu atentie si daca voiam inactivitate nu hotaram dizolvare.
Cred ca a-ti citat si din Boc si din Geoana.
Cu respect si mai multa atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara activitate claudiu nica claudiu nica Buna ziua, In 2006 am infintat un SRL.Nu am avut nici un fel de activitate .Nu am depus niciodata nici un act(declaratie) la finante.Stiu ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)