avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societati comerciale - platitoare sau nu de TVA ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societati comerciale - platitoare sau nu de TVA ?

Buna ziua.
Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala dar nu prea stiu care sunt avantajele si dezavantajele in situatia de a fi platitoare sau nu de TVA. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ContSters135221 , utilizator 09:27, 23 Mai 2010
Depinde de domeniul de activitate al societatii. Daca discutam de prestari servicii efectuate catre persoane fizice ar fi indicat ca societatea sa nu fie platitor de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje/dezavantaje firma platitoare de tva florin-g florin-g Am nevoi de ajutor! Poate cineva sa imi explice care este diferenta dintre o firma platitoare de TVA si una care nu plateste TVA, avantaje si dezavantaje? Va ... (vezi toată discuția)
Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)
Platitor sau nu de tva elenaisaicu elenaisaicu Buna zua, Am infiintat o firma si pentru ca e la inceput am optat sa nu fie platitoare de TVA. Voi face vanzare atat catre persoane fizice cat si juridice.Ce ... (vezi toată discuția)