avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma transport

Buna ziua,

Ma adresez tuturor celor care au experienta in domeniul infiintariilor de societati comerciale. As dori sa imi infiintez o firma de transport. M-am informat cu privire la la infiintarea firmei la registrul comertului insa dupa ce obtin certificatul de inregistrare cred ca mai sunt necesare (ca doar traim in Romania) o gramada de alte autorizaii.
Ma puteti ajuta cu informatii in legatura cu felul, nr. acestor autorizatii, institutiile la care trebuie sa ma adresez, orice informatie relevanta?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:05, 23 Mai 2010
Domeniul de activitate pe care doriti sa-l "abordati", presupune intr-adevar, pe langa formalitatile si demersurile derivate din prevederile Legii 31/1990 privind societatile comerciale si alte autorizatii necesare, ce trebuie obtinute anterior inceperii activitatii. Unele sunt comune tuturor tipurilor de activitati ce necesita respectarea normelor de sanatate si securitate in munca si PSI, iar altele sunt specifice activitatii de transport (rutier). In acest sens trebuie sa va duceti si la RAR, unde vi se vor inmana tipizatele necesare obtinerii autorizarilor (care se pot obtine insa si de pe site, dar acolo puteti cere lamuriri suplimentare), inclusiv normele europene obligatorii adaptate si implementate intern, precum RNTR-9.
Succes!
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2010
ContSters36411, utilizator
La RAR si la ARR pentru licentele de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditii adrian.cirja89 adrian.cirja89 Buna ziua, As dori sa infiintez o casa de expeditii ce va avea ca activitate intermediera urmatoarelor tipuri de transporturi: - transport rutier - ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)