avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prescrierea debitelor si creantelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prescrierea debitelor si creantelor

Ce acte normative reglementeaza prescrierea debitelor si creantelor intre terti (contract civil) ?
Cel mai recent răspuns: contabilitate online , Contabil 12:08, 24 Mai 2010
Buna ziua.Decretul nr. 167 / 1958 este actul normativ care reglementeaza termenul de prescsriptie
Buna ziua.
Decretul 167/1958 ,art.3.
Decret nr 167 din 10 aprilie 1958 privitor la prescriptia extinctiva,emitent Marea Adunare Nationala
Art 3 Termenul prescriptiei este de 3 ani
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea datoriilor danemiky danemiky As dori sa stiu daca este veridica stirea ca exista un decret de prin anii 50, 50 si ceva referitor la prescrierea datoriilor. Va rog (vezi toată discuția)
Prescriere datorie ContSters95887 ContSters95887 Buna ziua! Am si eu o problema si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea lamuri. Am un rau platnic caruia i-am facut un dosar in 2005 pe perioada 2003-2005, ... (vezi toată discuția)
S-a abrogat legea 167/1958 privind prescriptia extinctiva? mereuinfo mereuinfo Va rog sa-mi spuneti daca in cazul asociatiilor de proprietari legea 230/2007 interzice aplicarea legii 167/1958 privind prescriptia extinctiva intrucat ... (vezi toată discuția)