avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prescrierea datoriilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prescrierea datoriilor

As dori sa stiu daca este veridica stirea ca exista un decret de prin anii 50, 50 si ceva referitor la prescrierea datoriilor. Va rog
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 14 Septembrie 2011
Da, exista un decret: nr. 167 DIN 10/04/58 privitor la prescriptia extinctiva.
danemiky a scris:

As dori sa stiu daca este veridica stirea ca exista un decret de prin anii 50, 50 si ceva referitor la prescrierea datoriilor. Va rog

Este vorba despre Decretul nr.167 din 10 aprilie 1958 privitor la prescripţia extinctivă . Textul actului fiind în B.Of. nr. 19/21 apr. 1958
Decretul il gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stingerea penalitatilor dupa o perioada de 3 ani tudorelburlui tudorelburlui Am o suma mare de dat la intretinere . Suma s-a acumulat pe o perioada de 5 ani timp in care nu am primit nici o instiintare si nici nu am fost data in ... (vezi toată discuția)
Prescrierea debitelor si creantelor contabilitate online contabilitate online Ce acte normative reglementeaza prescrierea debitelor si creantelor intre terti (contract civil) ? (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva de un an (in domeniul reparatiilor de nave) siminameghes siminameghes As vrea sa contracarez prescriptia extinctiva de un an invocata de reclamant (este vorba de o reparatie de nava) si as vrea sa stiu cum pot face acest lucru si ... (vezi toată discuția)