avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prescriptie extinctiva de un an (in domeniul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prescriptie extinctiva de un an (in domeniul reparatiilor de nave)

As vrea sa contracarez prescriptia extinctiva de un an invocata de reclamant (este vorba de o reparatie de nava) si as vrea sa stiu cum pot face acest lucru si daca pot invoca Decretul 167/1958.
Cel mai recent răspuns: lora77 , utilizator 14:30, 9 Iunie 2008
Vezi dispozitiile art 26 din Decretul nr 167/1958 privitor la prescriptia extinctiva, republicat(B.Of. nr.11/15.06.1960), potrivit carora, pe data intrarii in vigoare a acestui decret se abroga orice dispozitii legale contrare acestuia,in afara de cele care stabilesc un termen de prescriptie mai scurt decat termenul corespunzator prevazut in acest decret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a abrogat legea 167/1958 privind prescriptia extinctiva? mereuinfo mereuinfo Va rog sa-mi spuneti daca in cazul asociatiilor de proprietari legea 230/2007 interzice aplicarea legii 167/1958 privind prescriptia extinctiva intrucat ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor danemiky danemiky As dori sa stiu daca este veridica stirea ca exista un decret de prin anii 50, 50 si ceva referitor la prescrierea datoriilor. Va rog (vezi toată discuția)
Precriptia invocata si din oficiu leus leus Va rog o parere: Daca pe rol este o cerere de incuviintare executare silita pentru un credit prescris de acum 10 ani si litigiu se afla in faca de ... (vezi toată discuția)