avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poti trimite unei persoane bani prin banca cu titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poti trimite unei persoane bani prin banca cu titlu de imprumut?

as vrea sa stiu daca pot sa trimit unei persoane bani cu titlu de imprumut si cat e e sigur?
Cel mai recent răspuns: vlad29 , utilizator 22:56, 23 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Da se poate si mentionati pe op imprumut cu termen de ramburasare in data de...
Sigur? Hmm nimic nu-i sigur.
Puteri sa trimiteti dar nu este sigur. Sigur este sa incheiati un insris autentic sau chiar si sub semnatura privata.
Si in situatia in care aveti contract autentic sau sub semnatura privata daca respectivul nu granateaza cu vreun bun e posibil sa va recuperati suma de bani imprmutata doar dupa ce-l veti actiona in judecata.
dar eu trimit banii prin banca cum pot sa cer garantii,respectivul trebuie sa completeze vreun formular sau eu?

Alte discuții în legătură

Cum imprumuti bani si sa ai siguranta ca ii vei primi inapoi? isa1987 isa1987 buna ziua, doresc sa imprumut pe cineva cu 1000euro dar nu stiu ce act trebuie sa fac la notariat ca sa imi primesc banii inapoi si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani cmary cmary Daca un imprumutator da o suma de bani imprumut sub semnatura privata,fara notar, cu martori si imprumutatul nu respecta contractul ,care sunt caile legale ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut in instanta claudiamanu claudiamanu Buna dimineata, Avand in vedere ca locuiesc in sectorul 5, unde pot merge pt a rezolva in instanta contractul de imprumut??? Am nevoie de avocat? Cui ma ... (vezi toată discuția)