avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Azive si autorizatii magazin en-detail
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Azive si autorizatii magazin en-detail

Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2010
andrea01, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrea01 , utilizator 12:56, 24 Mai 2010
Daca punctul de lucru exista si este inregistrat la ORC , ati mai avea nevoie doar de autorizatia de functionare emisa de primarie.
Punctul de lucru exista si este in regula; in plus, si pentru partea de fiscalitate, avem casa de marcat folosita pentru vanzarile on-line de pana acum.
Urmare a 'golirii' spatiului, am vrea sa incercam si deschiderea acestui mic magazin en-detail.
In ceea ce priveste autorizatia, va referiti la cea reglementata de OG 99/2000?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in deschiderea unui magazin. cosminsandu cosminsandu Buna ziua, locuiesc in Calarasi, unde am si infiintat un SRL la care astept certificatul si intentionez sa deschid un magazin alimentar(CAEN 4711/4719) intr-un ... (vezi toată discuția)
Functionare punct de lucru pe pfa moonprincess moonprincess Buna ziua. Am inchiriat pe PFA, din 15 mai, o casa pentru a-mi deschide punct de lucru. Imediat ce proprietarul (persoana fizica) va inregistra contractul la ... (vezi toată discuția)