Buna ziua,
Am si eu o speta, si niste intrebari daca ma poate clarifica cineva
Sunt PF si am creditat o firma care nu mi-a platit datoriile. Administratorul si-a cerut insolventa ca o fuga de executare silita.
Am creditat firma prin niste contracte (7 contracte) persoana fizica - pers. juridica
Am hartii doveditoare (balante contabile, contracte de imprumut intre asociati cu bani virtuali, adica neinregistrati) ca Administratorul firmei nu a trecut in balanta contabila nici macar un contract de imprumut ci a introdus banii ca aport personal. Contractele sunt totusi inregistrate in registru de intrare iesire ceea ce este destul de ciudat....
Ce pot eu sa fac? Sa sesizez DNA-ul, Administratorul Judiciar, procuratura pentru spalare de bani, bancruta simpla/frauduloasa, gestiune frauduloasa si ce risc eu cu aceste sesizari?
Multumesc!
In aceste conditii, puteti face urmatoarele:
1. Plangere la politie pentru inselaciune.
2. Actiune in instanta, urmarind administratorul-asociat in calitate de persoana fizica.
Dle Avocat, plangere la politie am facut. Nici nu m-au chemat sa dau o declaritie de doua luni!
La ce anume va referiti prin "Actiune in instanta"?
Multumesc
Bancruta
pneuros
Legea insolventei stipuleaza infractiunea de bancruta simpla si bancruta frauduloasa .
Cine trebuie sa depuna plangere si unde pentru cercetarea acestor ... (vezi toată discuția)