avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dosar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dosar

se poate afla o solutionare de dosar pe just.ro unde?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:04, 24 Mai 2010
Intrati pe portalul instantelor de judecata, apoi pe judetul unde este instanta la care v-ati judecat, pe instanta respectiva, intriduceti nr. dosar si dati cautare.
De obicei, informatiile se actualizeaza peste 2 zile de la ultimul termen de judecata. Dar trebuie verificat.
da asa am facut dar nu pot citi dosarul numai solutia
este un dosar din 2004
Dosarul il veti citi numai daca solicitati asta la arhiva instantei, in rest numai solutia o puteti afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare rezultat proces divort 2007 Danuzza72 Danuzza72 Cum pot afla rezultatul unui proces de divort intre terte parti , inceput in 2007? (vezi toată discuția)
Sa cautam dosare eu una eu una cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)
Ultima surpriza in "divort complicat" ionut c ionut c Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am avut probleme cu internetul ! Acum,cand s-a rezolvat ,am dat de alta surpriza executata de judecatoria calarasi-- ... (vezi toată discuția)