avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dilema in privinta contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dilema in privinta contractului individual de munca

Buna ziua.As vrea sa intreb daca exista vreo problema in ceea ce priveste incheierea unui contract de munca part time,atat timp cat deja lucrez in sistemult administratiei si internelor ca si cadru activ,militar,firma la care as mai vrea sa lucrez are un post pe durata de 4 h pe zi,si mi sa spus ca ,contractul se incheie pe perioada nedeterminata,insa nu stiu daca este legal,daca mai poate fi incheiat acest contract in conditiile in care eu deja lucrez in sistemul public ca militar,daca se poate as dori sa stiu si ce trebuie facu?.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:02, 24 Mai 2010
Din cate cunosc nu puteti daca sunteti asimilat functionarului public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate contract costin_bicau costin_bicau Buna seara, Caut avocat care sa ma reprezinte in urmatoarea speta - prin Hotararea de Consiliu Local Nr.15 din 27.06.2008(rapoarte de specialitate ... (vezi toată discuția)
Cim determinat panzarumitica panzarumitica potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca enacheflorinconstantin enacheflorinconstantin Ce reprezinta \\"vechimea efectiva\\" si \\"vechimea in munca\\" in contextul legii pensiilor de serviciu in cazul militarilor, politistilor, functionarilor ... (vezi toată discuția)