avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate suspenda plata ajutorului de somaj daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate suspenda plata ajutorului de somaj daca muncesc sezonier?

Buna ziua!ma numesc Gabriela,sunt somer de 7 luni,de cateva zile am primit oferta de a munci 3luni cu contract de munca pe perioada determinata,as dori sa stiu daca dupa expirarea contractului de 3 luni pot beneficia incontinuare de ajutorul de somaj?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:43, 24 Mai 2010
1. Daca incheiati CIM pe perioada determinata, in aceasta perioada se suspenda somajul care se reia, de unde a ramas, dupa incetarea CIM.
2. Pentru asta trebuie sa vorbiti si la Agentia de Somaj unde trebuie sa duceti o copie dupa CIM inregistrat la ITM.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si contract de munca remusremus remusremus Daca in momentul de fata beneficiez de indemnizatia pt. somaj si semnez un contract de munca pe o perioada determinata de 2 luni ( in Spania si cu firma din ... (vezi toată discuția)
Somaj dana. dana. Buna ziua! Am depus dosarul de somer la AJOFM, dar intre timp am primit o oferta de munca cu contract determinat pe o perioada de trei luni.Stiu ca se suspenda ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia din nou de somaj? mariaaurelia mariaaurelia As dori si eu un sfat de specialitate ,si anume: am baneficiat de somaj din martie 2010 pana in aug 2010 cand am suspendat somajul cu un contract de munca pe ... (vezi toată discuția)