avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua! Am depus dosarul de somer la AJOFM, dar intre timp am primit o oferta de munca cu contract determinat pe o perioada de trei luni.Stiu ca se suspenda somajul, insa intrebarea mea este daca dupa aceasta perioada determinata de munca firma nu mai are nevoie de mine.....mai pot obtine continuarea somajului???
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:04, 4 Iunie 2010
1. Daca incheiati un CIM pe perioada determinata se suspenda perioada de somaj.
2. Aceasta se reia, de unde a ramas, dupa incetarea CIM, pana expira perioada initiala de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate suspenda plata ajutorului de somaj daca muncesc sezonier? Gabriela Sgrumala Gabriela Sgrumala Buna ziua!ma numesc Gabriela,sunt somer de 7 luni,de cateva zile am primit oferta de a munci 3luni cu contract de munca pe perioada determinata,as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire somaj costynzt costynzt Beneficiez de somaj de la data de 01.01.2010. La data de 02.04.2010 am gasit un loc de munca la o societate care mi-a incheiat 2 contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa contract pe perioada determinata ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Inainte sa ma angajez cu contract pe perioada determinata (initial o luna si apoi prelungit cu act aditional pe 3 luni), eram in somaj. Mai am ... (vezi toată discuția)