Putem imputernici o persoana fizica din Romania in vederea infiintarii unei societati comerciale?Care ar fi actele necesare?Va multumim mult pentru raspunsuri
Multumim mult pentru raspuns,dar noi suntem in afara tarii(imi cer scuze ca nu am fost suficient de expliciti),presupun ca varianta ar fi consulatul de aici.Am fi vrut sa aflam care sunt actele necesare,pentru a nu afla mai tarziu ca lipseste ceva
daca sunteti cetateni romani, mergeti la un notar acolo unde sunteti si dati o declaratie pe proprie raspundere ca indepliniti conditiile legale privind calitatea de asociat . in ceea ce priveste administratorul este nevoie si de acceptarea expresa a functiei. aceasta declaratie se traduce, legalizeaza in romania
copii de pe buletine, adresa pentru sediu, procura notariala pentru cel care se va ocupa de demersurile privind infiintarea firmei de asemenea tradusa, legalizata, apostilata(daca este cazul) pentru mai multe detalii scrieti un mesaj la live_maz@yahoo.com
Pentru infiintarea unei societati comerciale sunt necesare mai multe inscrisuri, nu numai imputernicirea data unei persoane sa va reprezinte.
Va sugerez sa contactati un avocat pentru lamuriri detaliate.
In orice caz, actul constitutiv, declaratiile de asociat, specimenul de semnatura al administratorului, eventual declaratia de cazier judiciar, nu se pot face decat de dvs, nu prin mandatar.
Av. Mihai Vaduva
nu cred ca este nevoie de cazier judiciar pentru infiintare s.r.l.. declaratiile si specimenul de semnatura se pot face la notar. parerea mea. si cred ca este avizata:D