avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna,am infiintat un srl in octombrie 2009,iar pe 1 martie 2010 am luat autorizatia de functionare,intr-un cuvant pe 1 martie am puso in functiune sa zicem asa,si mia venit sa platesc taxa de forfecare de la 1 ianuarie 2010,nu mi se pare normal daca srl-ul nu functiona este posibil sa platesc taxa de forfecare,si executare silita?pt ca nu am platito,ce o sa se intample?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 24 Mai 2010
Va referiti la impozitul forfetar? In caz de neplata, cei de la finante va vor bloca conturile si nu veti mai putea face nicio operatiune bancara.Apoi vor demara procedura executarii silite.
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
In situatia de neplata,autoritatea va dispune blocarea conturilor bancare
Cu scopul recuperarii debitului,va dispune procedura legala de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters64268 ContSters64268 BUNA ZIUA as dori si un raspuns ...sotul are un credit , el nu la mai platit de 5 luni , este plecat din tara ,,,acum ia venit executare silita o foie si sc ... (vezi toată discuția)
Restanta rata banca ancuta2003 ancuta2003 Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai platesc un credit de nevoi personale Daniel6791 Daniel6791 Ce mi se poate intampla legal daca nu mai pot achita un.credit de nevoi personale ,mentionez ca este fara giranti,nu am.casa,masina sau alte bunuri,la acel, ... (vezi toată discuția)