avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire p econt de la anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire p econt de la anaf

buna ziua! am urmatoarea problema: anaf-ul mi-a pus poprire pe conturi, in urma unei datori acumulate printr-o firma pe care am avut-o( acum in insolventa). firma la care lucrez momentan a primit instiintare de la anaf pt poprire si imi opreste 50% din salariu si il vireaza direct lor. restul de 50% l-au virat prin banca, dar acolo avand poprirea de la anaf, nu am putut sa scot nici un leu din suma virata, fiindu-mi oprita si alocatia fetitei care o primesc in acelasi cont. banca respectiva mi-a cerut pt deblocare o adeverinta de la anaf ca imi plateste firma din salariu si ca pot ridica restul de bani, dar de la anaf dureaza 45 de zile sa imi dea adeverinta si nu sunt sigur ca o voi primi. a procedat corect banca oprindu-mi toti banii din salariu si alocatia fetitei? si procentul de proprire de 50% din salariu este corect, asa a zis contabila firmei, eu stiam de max 30%?
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2010
geo_v, utilizator
Cel mai recent răspuns: kimbao , utilizator 07:24, 25 Mai 2010
Se poate merge pana la 50% din venituri atunci cand sunt mai multi creditori. Alocatia fetitei nu este popribila.
multumesc kimbao pt raspuns. de ce banca nu ma lasa sa scot banii de pe alocatie si restul de salariu?
Fa o contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna seara, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)