avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate

Am un teren extravilan pe care sun amplasati 3 stalpi de inalta tensiune si nu pot sa construiesc nimic pe el.Ce as putea face sa ma pot folosi de acel teren ?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:37, 25 Mai 2010
sa clarificati problema cu furnizorul de curent electric care detine stalpii.
fie va plateste chirie, fie va ofera reduceri/gratuitati la curentul electric daca tineti de aceea firma fie il chemati in instanta daca nu accepta sa-si mute stalpii si ii puteti cere si daune.

av.m.vasilescu
deci as avea castig de cauza si in instanta ?
da, dar un proces depinde si de cum puneti problema - prin avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate . simpatyk simpatyk Buna ziua. Uitati care este problema am 2 hectara de pamant extravilan si am pe acest pamant 7 stalpi de electricitate an lungimea parcelei chiar pe mijloc si ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata. dandanaua dandanaua In curtea mea, la 3 m de casa mea, electrica a instalat cu 25 de ani in urma 2 stalpi de inalta tensiune si un traf.Pe vremea aceea nu aveai voie sa ... (vezi toată discuția)