avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata.

In curtea mea, la 3 m de casa mea, electrica a instalat cu 25 de ani in urma 2 stalpi de inalta tensiune si un traf.Pe vremea aceea nu aveai voie sa comentezi.Acum insa, ce pot face pentru ca electrica sa ma despagubeasca intr-un fel pentru acest lucru? Care ar fi obiectul unei actiuni in instanta - pretebtii? Stie cineva care este temeiul legal pentru o astfel de actiune? Le pot cere sa-si ia instalatiile, sau doar o chirie si niste daune ?
ori le cereti o reducere la factura de curent ori o chirie.
faceti o cerere catre ei si incercati sa rezolvati pe cale amiabila.

av.m.vasilescu
pentru faptul ca acea retea este de utilitate publica, nu o puteti muta si nu o vor muta.Ceea ce ati putea face, este de a incerca ceea ce vi s-a spus.Poate obtineti chirie sau plata facturii de curent.Sincer, nu prea cred ca se poate intampla, dar se poate incerca...;) Oricum sa fiti sigur ca ei nu-si muta reteaua...:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate lucibest lucibest Am un teren extravilan pe care sun amplasati 3 stalpi de inalta tensiune si nu pot sa construiesc nimic pe el.Ce as putea face sa ma pot folosi de acel teren ? (vezi toată discuția)
Bună ziua Îmi puteți spune va rog ,dacă pe proprietatea mea ... Lara m lara Lara m lara Bună ziua Îmi puteți spune va rog ,dacă pe proprietatea mea sunt situați 2 stâlpi de curent electric ,de pe vremea lui Ceaușescu, a și putea sa ... (vezi toată discuția)
Retea de medie tensiune peste terenul meu furgim furgim Ce pot face in cazul in care pe terenul meu trece o retea de medie tensiune electrica? Intra cam jumatate de metru peste o latura a terenului. Si din ce ... (vezi toată discuția)