ca o facilitate a programului "rabla" din acest an, tot mai mult se vehiculeaza posibilitatea de incasa valoarea in urma predarii masinii (adica cei 3000 ron+valoarea fierului vechi) fara achizitionarea unei alte masini, doar facand dovada existentei unei masini noi pe numele celui care preda masina #-o, ...daca stiti despre acest fapt as fi interesata sa aflu mai multe, multumesc - consuela
Si eu am avut inscrisa masina la pr.rabla dar nu mam incadrat,idea este ca nu ti se dau banii in mana ci se scad din valoarea masinii ,vei plati valoarea masinii minus cei 3000 lei noi,si doar celor care se incadreaza in program.
multumesc katy pt.raspuns...te referi la programul de anul trecut, insa se pare ca anul acesta apare o noutate-pt.ca sunt persoane posesoare de masini vechi dar mai au cate o masina noua (nu stiu inca perioada considerata ca nou)...asa ca se pare ca s-au gandit si la o alta forma de colectare a acestor masini vechi...insa nu am intrat in posesia textului programului sa vad daca exista aceasta oportunitate.
In ceea ce te priveste ...nu te-ai incadrat - este vb.de credit????,....vezi ca acum s-au mai schimbat ofertele de creditare la banci...se pare ca BCR este in voga!!!:)), nu vreau sa fac reclama...:O...te salut:)
ok iti scade 3000 ron din valoarea noii masini , dar e musai ca noua masina sa o achizitionezi prin credit?????
daca platesc toti banii din buzunar pt noua masina, mai beneficiez de ceva de pe urma acestui program???