avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj si angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj si angajare

eram in somaj si mi-am gasit de lucru.am dus la AJOFM o copie dupa contract si mi-a oprit dosarul.cand am intrebat daca mai primesc ceva mi-au zis k primesc 500 ron cu conditia sa stau un an de zile la angajatorul asta. ce vreau sa intreb este daca acesti 500 de ron ii primesc doar o data sau mai multe luni?multumesc
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 11:29, 26 Mai 2010
pe toata perioada de 1 an de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie schimbare loc de munca jax jax Buna ziua, Am fost angajat in oct. 2008 cu subventie...societatea la care lucrez se afla in declin, angajatorul presimt ca o sa ma roage sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Somaj! bobo2ly bobo2ly ce acte trebuie sa duc la AJOFM daca m-am angajat in timp ce eram in somaj?si...ar trebui sa mai primesc ceva de la ei pt k mi-am gasit eu de munca si nu ... (vezi toată discuția)
Vreau un raspuns manolescu matei manolescu matei eu am beneficiat 8 luni de somaj , aici l-am intrerupt pt ca ma angajat un patron pe profil constructi , mi sa spus ca o sa primesc pe cei 30 la suta ,dar nu ... (vezi toată discuția)