puteti sa-mi spuneti ce se intampla daca tatal nu plateste pensia alimentara care a fost hotarata de instanta niciodata,timp de mai mult de 3 ani din motive ca nu poate fi gasit ca astfel sa poata fi obligat?atunci cand va fi gasit,v-a fi obligat sa plateasca totul din urma?ar trebui ca eu ca mama sa mai fac ceva sau sa astept ca el sa fie gasit?in urma cu mai mult de un an am facut plangere penala dar nu am primit nici un raspuns in afara de faptul ca nu-l gaseste si nu se poate face nimic...?va multumesc
Sa reveniti cu adresa la parchet sa vi se comunice stadiul dosarului. Acum cu privire la ce a stabilit instanta daca nu are de unde sa achite si face dovada - lipsa surse venit, nu va plati mai mult dosarul se va solutiona cu NUP.
Este vorba de abandon de familie. Trebuie sa dati indicii cat mai multe, unde ar putea fi gasit tatal, iar cei de la cercetare sau urmarire penala sa straduiasca sa/l gaseasca. Dvs. trebuie sa stiti, care dintre rude sau cunostinte poate sa stie ceva de el... Pentru abandon de familie puteati sa faceti plangere dupa 2 luni consecutive de neplata. Va era mai usor atunci, poate ca atunci stiati unde se afla.
Pe cand apare, macar sa aveti pretentii la o pensie mai mare decat cea stabilita acum 3 ani. Cereti majorarea pensiei, printr/o actiune la judecatorie si va fi citat la usa instantei, iar dvs. il puteti cita printr/un ziar, daca nu stiti adresa
,
Pensie alimentara
emma_ema
Buna ziua,
Am un copil de 11 ani dintr-o relatie de concubinaj cu un cetatean strain, recunoscut la varsta de 8 ani. Tatal a obtinut in 2011 permis de sedere ... (vezi toată discuția)