avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare 50% din SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare 50% din SRL

Buna ziua,

Eu impreuna cu inca 1 asociat detinem un SRL. As dori sa renunt la cele 50% din firma/sa ma retrag. De ce acte am nevoie si ce trebuie sa fac eu ? (cel care ma retrag).

p.s. daca aveti un model de AGA ptr asa ceva si puteti sa mi-l dati ar fi perfect

Ms,
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 14:03, 26 Mai 2010
Cam care sunt costurile pentru a demara aceasta procedura ?
Costurile sunt compuse din taxele percepute si incasate de ORC, care pot fi in cuantum de 400 - 500 lei, la care se adauga onorariul de avocat care se negociaza intre client si avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale zuzi zuzi Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba un asociat unic cu un altul tovyis tovyis in cazul in care primul din el renunta la firma si vrea sa o cedeze catre alt asociat unic care este varianta cea mai rapida de schimbare si ce costuri? (vezi toată discuția)
Procedura cesiune parti sociale catre administratorul srl (care nu este si asociat) Irina S. Irina S. Care este procedura exacta (pasi de urmat) si ce costuri impica, pentru ca asociatii unui srl (unul are 90% iar celalalt 10%) sa cesioneze toate partile ... (vezi toată discuția)