avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... culoarea balconului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

culoarea balconului

Doresc o alta culoare pentru interiorul balconului decat cea aleasa de locatarii blocului in care locuiesc.Insa administratorul se opune.Va rog sa ma sfatuiti daca pot opta legal pentru culoarea pe care o doresc.
Va multumesc!
Interiorul balconului face parte din fatada blocului, exact despre asta este discutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definirea proprietatii comune in acordul de asociere dorinah dorinah Buna ziua, Multumim pentru ca ne dati o mana de ajutor atunci cind suntem in impas. Va doresc sanatate si toate cele bune. Acum as dori sa ma lamuriti intr-o ... (vezi toată discuția)
In sarcina cui cade renovarea balcoanelor de bloc? Mitru Roxana Mitru Roxana Ciao! Stie cineva in sarcina cui cade renovarea (tencuirea si vopsirea) balocanelor care nu au fost inchise cu termopane? Trebuie sa suporte cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Modificare culoare tocarie anissia anissia am si eu o intrebare, am un apartament vechi in centrul capitalei care atunci cand l-am luat avea tocaria si balconul o culoare nedefinita, maro, bej, o noanta ... (vezi toată discuția)