avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solutie legala daca exista? Modificare structura de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solutie legala daca exista? Modificare structura de rezistenta imobil

Locuiesc intr-un imobil (parter ,etaj,pod),la parter,proprietate .In anul 2004 proprietarul de la etaj a mansardat podul si a desfiintat niste pereti interiori ai etajului, fara acordul notarial,fara expertiza faptica.Imobilul este construit in 1938 si ma ingrijoreazastare imobilului.Nu reusesc sa obtin raspunsuri clare despre starea imobilului,mi se spune ba ca s-a prescris fapta,ba ca trebuie mers in instanta.Ce sfaturi imi puteti da?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:32, 25 Mai 2010
In situatia in care ridicarea edificiului s-a realizat fara formalitati legale ,este evident ca s-au prudus modificari asupra structurii de erzistenta a imobilului
Dovada concreta a incertitudinii consecintelor o constituie inclusiv raspunsurile
evazive ale autoritatilor
In situatia in care sunteti interesat de o proba legala,singura autorizata este instanta de judecata sa dispuna o expertiza tehnica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)
Noi masuratori apartamente versus cadastru vivi23ro vivi23ro Buna ziua, as dori daca cineva stie sa ma sfatuie ce as putea sa fac in urmatoarea situatie. La noi in bloc se face un apartament nou in pod, firma ... (vezi toată discuția)